Кишенько І. І. Перспективи отримання та використання білкового стабілізатору з колагенвмісної сировини в м'ясопереробній промисловості / І. І. Кишенько // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2011. - № 37/38. - С. 17-20. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.
Проаналізовано сучасні тенденції на проблему використання вторинної м'ясної сировини в практиці вирішення світової проблеми білкового дефіциту та показано можливість одержання білкових препаратів з колагенвмісної сировини з метою удосконалення технології м'ясних виробів та розширення їх асортименту.
Шифр НБУВ: Ж69879Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"