Висвітлено світовий підхід щодо визначення категорії органічної продукції. Проаналізовано виробництво органічної продукції у провідних країнах Європи. Розкрито особливості органічного виробництва в Україні. Наведено переваги та недоліки впровадження органічного виробництва у сільськогосподарських підприємствах. Розроблено модель суб'єктів органічного руху на перспективу. Запропоновано подальші дії щодо поліпшення процесу органічного виробництва для виробників, регіональних центрів і держави.
Шифр НБУВ: Ж29409/АПошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"