Гордієнко О. В. Розробка техніки та технології різання харчових продуктів пульсуючим високошвидкісним струменем води / О. В. Гордієнко, Р. І. Челпанов // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2011. - Вип. 11, т. 6. - С. 105-111. - Бібліогр.: 10 назв. - укp.
Підвищено ефективність процесу водорізання харчових продуктів шляхом використання пульсуючих струменів води.
Шифр НБУВ: Ж69443Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"