Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000350840<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Попова Н. В. Розроблення технології виробництва натурального харчового барвника з виноградних вичавок при використанні віброекстрагування / Н. В. Попова, П. М. Немирович, В. Л. Зав'ялов, Т. Г. Мисюра // Харч. пром-сть. - 2010. - № 9. - С. 102-104. - Бібліогр.: 8 назв. - укp.Науково аргументовано необхідність виробництва високоякісних концентратів натуральних харчових барвників з темнозабарвленої рослинної сировини. Наведено принципову технологічну та апаратурно-технологічну схеми виробництва рідкого концентрованого натурального харчового барвника з виноградних вичавок. Схеми побудовано на основі авторського вібраційного екстрактора періодичної дії. Індекс рубрикатора НБУВ: Л625.22
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|