Деренівська А. В. Способи укладання продукції до споживчої упаковки / А. В. Деренівська, О. М. Гавва, Л. О. Кривопляс-Володіна // Упаковка. - 2010. - № 4. - С. 25-30. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.Збільшення виробництва кондитерських виробів, фасованих у коробки, відбувається разом із зменшенням випуску більш дешевої продукції, яка реалізується на вагу в торгових точках. Наслідком таких процесів стали зростання та оновлення асортиментного ряду продукції, у тому числі сферичної форми. Наведено результати досліджень з визначення оптимального способу розташування різних за розмірами сферичних одиниць продукції в упаковці певної геометричної форми. Індекс рубрикатора НБУВ: Ж679 + Л779.95
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж15241 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|