РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000353538<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Момот В. М. 
Способи управління якістю на підприємствах ресторанного типу / В. М. Момот, В. В. Нежурко // Економіка та упр. п-вами машинобуд. галузі: пробл. теорії та практики. - 2011. - № 3. - С. 71-79. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.

Розроблено комплексні способи управління якістю в системі громадського харчування. Розглянуто такі поняття як якість та управління якістю, проблеми контролю якості на підприємствах ресторанного типу. Описано роботу окремого агентства, що займатиметься наданням послуг окремим ресторанам, які не мають змоги утримувати власний відділ якості. Запропоновано комплексні способи контролю якості, за допомогою яких агентство з якості зможе надати відповідь на питання як повністю задовольнити потреби споживача.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)424.14-823.2-21

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж73477 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського