Полінчик-Ярова Т. В. Стан розвитку підприємств хлібопекарної промисловості за етапами життєвого циклу продукції / Т. В. Полінчик-Ярова // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2009. - № 31. - С. 67-69. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.
Розглянуто теоретичну модель визначення життєвого циклу продукції, обгрунтовано її доцільність. Проаналізовано управління продукцією хлібопекарних підприємств м. Київ за методом Поллі-Кука. Встановлено етапи розвитку кожної товарної категорії ринку хліба та хлібобулочних виробів.
Шифр НБУВ: Ж69879Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика УкраїниДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"