Случинська І. П. Тенденції консолідації в галузях харчової промисловості в умовах невизначеності зовнішнього середовища / І. П. Случинська, Н. І. Беренда // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2010. - № 33. - С. 149-152. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.Розглянуто стан лікеро-горілчаної, виноробної та пивоварної галузей промисловості за сучасних ринкових умов, досліджено структуру гравців товарного ринку України, проаналізовано динаміку зовнішньоекономічної діяльності підприємств харчової промисловості. Проведено порівняльну характеристику розвитку галузей, з врахуванням досвіду розвинутих країн та обгрунтовано напрями активізації господарської діяльності. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.7
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|