Антоненко А. В. Технологічні аспекти виготовлення фруктових соусів на основі рослинних гідроколоїдів та дієтичних домішок / А. В. Антоненко, М. Ф. Кравченко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2010. - № 32. - С. 89-92. - Бібліогр.: 8 назв. - укp.Серед широкого асортименту кулінарної продукції важливе місце займають соуси, які мають високу споживну якість. Комбінуванням продуктів і соусів можна розширити асортимент кулінарної продукції, регулювати харчову та біологічну цінність, калорійність, собівартість, ціну продукції, рентабельність виробництва. З метою підвищення біологічної та поживної цінності, досліджено можливість розробки технології соусів на основі рослинних гідроколоїдів, білково-жирової домішки ЄСО та лактату кальцію. Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.6
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|