РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000356328<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Антоненко А. В. 
Технологічні аспекти виготовлення фруктових соусів на основі рослинних гідроколоїдів та дієтичних домішок / А. В. Антоненко, М. Ф. Кравченко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2010. - № 32. - С. 89-92. - Бібліогр.: 8 назв. - укp.

Серед широкого асортименту кулінарної продукції важливе місце займають соуси, які мають високу споживну якість. Комбінуванням продуктів і соусів можна розширити асортимент кулінарної продукції, регулювати харчову та біологічну цінність, калорійність, собівартість, ціну продукції, рентабельність виробництва. З метою підвищення біологічної та поживної цінності, досліджено можливість розробки технології соусів на основі рослинних гідроколоїдів, білково-жирової домішки ЄСО та лактату кальцію.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.6

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського