Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000356879<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Зубченко В. С. Удосконалення процесу приготування сусла із зерна кукурудзи / В. С. Зубченко, Л. В. Ткаченко, Н. В. Процан, М. М. Новіков // Харч. пром-сть. - 2010. - № 9. - С. 104-106. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.Наведено результати досліджень впливу оброблення зерна кукурудзи інфрачервоним (ІЧ) випромінюванням на процес приготування сусла та подальше спиртове зброджування. Встановлено оптимальний режим ІЧ-оброблення для досягнення знешкодження сторонньої мікрофлори та додаткової декстринізації кукурудзяного крохмалю зі зменшенням на 30 % витрат розріджуючого ферментного препарату. Індекс рубрикатора НБУВ: Л872
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|