РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000356879<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Зубченко В. С. 
Удосконалення процесу приготування сусла із зерна кукурудзи / В. С. Зубченко, Л. В. Ткаченко, Н. В. Процан, М. М. Новіков // Харч. пром-сть. - 2010. - № 9. - С. 104-106. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.

Наведено результати досліджень впливу оброблення зерна кукурудзи інфрачервоним (ІЧ) випромінюванням на процес приготування сусла та подальше спиртове зброджування. Встановлено оптимальний режим ІЧ-оброблення для досягнення знешкодження сторонньої мікрофлори та додаткової декстринізації кукурудзяного крохмалю зі зменшенням на 30 % витрат розріджуючого ферментного препарату.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л872

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського