Білько М. В. Удосконалення технології білих столових вин з використанням антиоксидантів / М. В. Білько, А. І. Тенетка // Харч. пром-сть. - 2011. - № 10/11. - С. 36-41. - Бібліогр.: 9 назв. - укp.
Наведено результати досліджень з визначення оптимальної комбінації антиоксидантів, яка підвищує ступінь відновленості виноматеріалу та покращує якість білих столових вин.
Шифр НБУВ: Ж29432Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"