Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000356909<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Кравцова О. В. Удосконалення технології кефірного напою, збагаченого харчовим волокном та наповнювачем / О. В. Кравцова, Т. А. Скорченко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2010. - № 33. - С. 27-29. - Бібліогр.: 9 назв. - укp.Наведено основні технологічні етапи виробництва кефірного напою, збагаченого харчовим волокном "fibregum" та з наповнювачем із плодів йошти за удосконаленою технологією. Розглянуто вплив наповнювача із плодів йошти на органолептичні та фізико-хімічні властивості кефірного напою. Індекс рубрикатора НБУВ: Л955.13-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|