Музика В. С. Удосконалення управління інноваційною діяльністю підприємств харчової промисловості в Україні / В. С. Музика // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка". - 2010. - № 684. - С. 135-139. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.
Досліджено розвиток інноваційної діяльності на підприємствах харчової промисловості України. Наведено основні чинники, що негативно впливають на інноваційний розвиток харчової промисловості та його управління. Проаналізовано фактори впровадження інновацій на підприємствах і запропоновано заходи щодо вдосконалення управління інноваційною діяльністю.
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"