РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000360590<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Ободович А. Н. 
Энергосберегающая технология приготовления майонеза с применением метода дискретно-импульсного ввода энергии / А. Н. Ободович, Б. В. Давыденко, А. Н. Недбайло // Пром. теплотехника. - 2009. - 31, № 6. - С. 81-84. - Библиогр.: 3 назв. - рус.

Рассмотрена существующая технология приготовления столового майонеза. Предложена энергосберегающая технология с применением метода дискретно-импульсного ввода энергии. Показано, что предложеная технология позволит сократить продолжительность процесса, снизить энергозатраты, уменьшить материалоемкость и необходимые производственные площади.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л981-420.7

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж14162 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського