РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000360959<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Крисанов Д. Ф. 
Якість і безпечність харчової продукції / Д. Ф. Крисанов // Економіка і прогнозування. - 2010. - № 3. - С. 103-119. - укp.

Проаналізовано ситуацію з якістю і безпечністю харчової продукції, що реалізується на ринках України, систематизовано основні загрози та небезпеки, пов'язані зі споживанням неякісного і небезпечного продовольства. Розкрито проблеми формування національної системи технічного регулювання у сфері якості й безпечності харчової продукції, обгрунтовано основні напрями і важелі, запровадження яких сприятиме посиленню захисту життя і здоров'я населення, навколишнього середовища і прав споживачів.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.7-823.2

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж23373 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського