Кравцова О. В. Якість кисломолочного напою залежно від способу збагачення його харчовим волокном "Фіброгам" / О. В. Кравцова, Т. А. Скорченко // Харч. пром-сть. - 2009. - № 8. - С. 16-19. - Бібліогр.: 9 назв. - укp.
Розглянуто можливі способи збагачення кисломолочного напою харчовим волокном "Фіброгам". Визначено вплив технологічних прийомів на показники якості дослідних кисломолочних напоїв. Розроблено комплексний показник якості кисломолочного напою з харчовим волокном "Фіброгам".
Шифр НБУВ: Ж29432Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"