Білошицька Г. М. Якість сировини та її роль у підвищенні конкурентоспроможності продукції / Г. М. Білошицька, П. К. Канінський // Харч. пром-сть. - 2011. - № 10/11. - С. 338-341. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.
Досліджено проблеми формування якості сировини та її роль у підвищенні конкурентоспроможності продукції України.
Шифр НБУВ: Ж29432Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"