РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000363350<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Рибалка О. І. 
Генетичні основи селекції сортів пшениці за спеціалізацією їх технологічного використання / О. І. Рибалка, В. В. Моргун, В. М. Починок // Физиология и биохимия культур. растений. - 2012. - 44, № 2. - С. 95-124. - Бібліогр.: 102 назв. - укp.

Генетичні основи хлібопекарських властивостей пшениці певною мірою висвітлені у вітчизняних наукових виданнях. Втім поняття "якість зерна" пшениці значно ширше й охоплює такі характеристики, як колір зерна, консистенція ендосперму, склад крохмалю та його властивості, вміст некрохмалистих полісахаридів, вітамінів, мікроелементів, фітохімічних сполук тощо. Генетика цих ознак і властивостей є основою селекції сортів пшениці за спеціалізацією їх технологічного використання.


Індекс рубрикатора НБУВ: П212.1-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж61831 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського