РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000365622<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Малигіна В. Д. 
Шляхи вдосконалення асортименту і якості м'ясних продуктів : монографія / В. Д. Малигіна, О. Ю. Холодова; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2012. - 220 c. - Бібліогр.: с. 208-220. - укp.

Розкрито особливості формування споживчого ринку за сучасних умов, виявлено пріоритетне місце м'ясопродуктів на ринку продовольства. Трансформацію споживання розглянуто як передумову становлення та розвитку ринку. Проведено діагностику сектору переробки м'яса та виробництва м'ясопродуктів. Обгрунтовано необхідність розробки нових видів ковбасних виробів з метою підвищення їх споживних властивостей. Наведено аспекти розвитку інноваційних технологій у м'ясопереробній галузі. Запропоновано пасту з нуту як придатну сировину для виробництва варених ковбасних виробів, яка за рахунок оптимального співвідношення основних харчових елементів сприяє підвищенню харчової цінності та споживних властивостей готового продукту.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л92-106

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА753152 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського