РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000367293<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Кайнаш А. П. 
Товарознавча характеристика ковбасних виробів з рослинними добавками : монографія / А. П. Кайнаш; ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). - Полтава, 2011. - 141 c. - Бібліогр.: 200 назв. - укp.

Висвітлено проблеми використання овочевих мас у технології варених ковбас і паштетних виробів. Надано комплексну товарознавчу характеристику нових м'ясних продуктів з овочами. Розкрито питання формування ринку ковбасних виробів в Україні. Проаналізовано особливості технології виробництва ковбасних виробів з рослинними добавками, доведено переваги саме таких технологій. Наведено результати медико-біологічних, мікробіологічних, фізико-хімічних та органолептичних досліджень ковбасних виробів з овочами.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л927.1

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА756133 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського