РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000367892<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Оніпко Т. В. 
Особливості заготівельної діяльності споживчої кооперації України в добу непу (1921 - 1928 рр.) : монографія / Т. В. Оніпко; ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі". - Полтава : ПУЕТ, 2012. - 433 c. - укp.

Проаналізовано історичний досвід заготівельно-збутової діяльності організації споживчої кооперації УСРР за ринкових умов нової економічної політики. Розглянуто проблеми взаємодії заготівельної галузі вітчизняної споживчої кооперації з державними регулювальними інстанціями УСРР. З'ясовано внесок споживчих товариств та їх спілок в організацію збуту селянами сільськогосподарської продукції на внутрішньому та зовнішньому ринках, а також у забезпечення населення якісними продуктами харчування. Зазначено, що на сучасному етапі споживча кооперація України, з огляду на жорстку конкуренцію, не може прогресивно розвиватися без сприяння центральної та місцевої влади, а необхідність забезпечення продовольчої безпеки країни спонукає до оптимізації її заготівельної діяльності.


Індекс рубрикатора НБУВ: У03(4УКР)613.042.18 + Т3(4УКР)61-205

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА754159 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського