Оніпко Т. В. Особливості заготівельної діяльності споживчої кооперації України в добу непу (1921 - 1928 рр.) : монографія / Т. В. Оніпко; ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі". - Полтава : ПУЕТ, 2012. - 433 c. - укp.Проаналізовано історичний досвід заготівельно-збутової діяльності організації споживчої кооперації УСРР за ринкових умов нової економічної політики. Розглянуто проблеми взаємодії заготівельної галузі вітчизняної споживчої кооперації з державними регулювальними інстанціями УСРР. З'ясовано внесок споживчих товариств та їх спілок в організацію збуту селянами сільськогосподарської продукції на внутрішньому та зовнішньому ринках, а також у забезпечення населення якісними продуктами харчування. Зазначено, що на сучасному етапі споживча кооперація України, з огляду на жорстку конкуренцію, не може прогресивно розвиватися без сприяння центральної та місцевої влади, а необхідність забезпечення продовольчої безпеки країни спонукає до оптимізації її заготівельної діяльності. Індекс рубрикатора НБУВ: У03(4УКР)613.042.18 + Т3(4УКР)61-205
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА754159 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|