РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000369087<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Грицюк Л. С. 
Проектування закладів харчування : навч. посіб. / Л. С. Грицюк, С. М. Лінда, В. Б. Якубовський; Нац. ун-т "Львів. політехніка". - Л. : Вид-во Львів. політехніки, 2012. - 181 c. - (Архіт. громад. споруд). - Бібліогр.: с. 169-170. - укp.

Подано класифікацію закладів харчування та їх загальні характеристики. Висвітлено основні принципи проектування таких закладів, розглянуто основні групи приміщень та планувальні елементи закладів громадського харчування. Значну увагу приділено принципам проектування закладів громадського харчування закритого типу (на виробничих підприємствах та в адміністративних закладах, дитячих дошкільних закладах, навчальних закладах, закладах охорони здоров'я, у спортивних фізкультурно-оздоровчих спорудах, культурно-видовищних закладах, закладах соціального захисту). Наведено нормативи визначення площ і складу приміщень, їх функціональний взаємозв'язок. Викладено основи проектування інтер'єрів закладів харчування, акцентовано на предметно-просторовій організації інтер'єру, оздоблювальних матеріалах, декоруванні та кольоровому вирішенні, світловому дизайні, декоративних елементах та фітодизайні закладів громмадського харчування).


Індекс рубрикатора НБУВ: Л99-4-02 я73 + Н712.52-022 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВС53992 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського