Мостова Л. М. Організація та проектування закладів ресторанного господарства : навч. посіб. для студ. ВНЗ напряму підготов. "Професійна освіта" / Л. М. Мостова, К. В. Свідло, Т. А. Лазарєва; Укр. інж.-пед. акад., Харк. торг.-екон. ін-т КНТЕУ. - Х. : УІПА, 2012. - 351 c. - Бібліогр.: с. 350-351. - укp.Викладено методику проектування та організації виробництва у закладах ресторанного господарства (ЗРГ). Розглянуто питання класифікації підприємств і послуг, принципів і стадій проектування, формування та розміщення мережі ЗРГ. Запропоновано методику проведення основних технологічних розрахунків ЗРГ. Проаналізовано етапи моделювання сервісного процесу, визначено об'ємно-планувальні вирішення ЗРГ. Зазначено, що за сучасних умов ЗРГ мають можливість самостійно визначати для себе стратегію та тактику діяльності на підставі маркетингових досліджень ринку, впровадження останніх досягнень НТП, появи нових технологій, ефективних форм господарювання та управління. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)424.14 я73 + Н712.523-022 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА756788 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|