![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000369234<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Самохвалова О. В. Використання мікробного полісахариду ксампану в технології бісквітних напівфабрикатів : монографія / О. В. Самохвалова, Н. І. Черевична; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2012. - 106 c. - Бібліогр.: с. 90-106. - укp.Увагу приділено аналізу існуючих технологій бісквітного напівфабрикату та шляхів їх удосконалення. Розглянуто теоретичні основи формування пінних систем і забезпечення їх стабільності. Обгрунтовано доцільність використання мікробного полісахариду ксампану в технології бісквітних напівфабрикатів. Встановлено закономірності зміни структурно-механічних властивостей яєчно-цукрової суміші, бісквітного тіста та випечених напівфабрикатів залежно від кількості рецептурних компонентів і параметрів технологічного процесу, а також вплив ксампану на окремі складові бісквітного тіста. Обгрунтовано технологію бісквітних напівфабрикатів з ксампаном. Наведено основні розрахунки економічної ефективності від впровадження цієї технології у виробництво. Індекс рубрикатора НБУВ: Л865-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА756801 Пошук видання у каталогах НБУВ
Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|