РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000369234<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Самохвалова О. В. 
Використання мікробного полісахариду ксампану в технології бісквітних напівфабрикатів : монографія / О. В. Самохвалова, Н. І. Черевична; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2012. - 106 c. - Бібліогр.: с. 90-106. - укp.

Увагу приділено аналізу існуючих технологій бісквітного напівфабрикату та шляхів їх удосконалення. Розглянуто теоретичні основи формування пінних систем і забезпечення їх стабільності. Обгрунтовано доцільність використання мікробного полісахариду ксампану в технології бісквітних напівфабрикатів. Встановлено закономірності зміни структурно-механічних властивостей яєчно-цукрової суміші, бісквітного тіста та випечених напівфабрикатів залежно від кількості рецептурних компонентів і параметрів технологічного процесу, а також вплив ксампану на окремі складові бісквітного тіста. Обгрунтовано технологію бісквітних напівфабрикатів з ксампаном. Наведено основні розрахунки економічної ефективності від впровадження цієї технології у виробництво.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л865-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА756801 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського