Мазаракі А. А. Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства : підручник / А. А. Мазаракі, Н. О. П'ятницька, Г. Т. П'ятницька, Т. Є. Литвиненко, А. М. Расулова; ред.: Н. О. П'ятницька; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Вид. 2-ге, переробл. і допов.. - К. : Кондор, 2012. - 556 c. - Бібліогр.: с. 551-556 - укp.Розкрито сутність організації процесу обслуговування у закладах ресторанного господарства різних типів і класів. Подано характеристику матеріально-технічної бази як необхідної передумови організації процесу обслуговування. Висвітлено основні правила подавання страв і напоїв, культури їх споживання. Охарактеризовано методи та форми обслуговування споживачів, які використовуються в закладах ресторанного господарства як повсякденно, так і за проведення бенкетів і прийомів, здійснення кейтерингового обслуговування, створення умов для розваг і відпочинку. Розкрито особливості організації процесу обслуговування в ресторанах, барах, кафе, закладах ресторанного господарства при готелях. Визначено основні правила та вимоги щодо обслуговування учасників культурних, громадських, спортивних заходів, іноземних туристів, пасажирів на транспорті, соціально незахищених верств населення. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)424.14 я73-1 + Л995 я73-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВС53075 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|