РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000370574<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Говорушко Т. А. 
Підвищення конкурентоспроможності виробничих підприємств: теорія, методи оцінки, практика : монографія / Т. А. Говорушко, В. М. Фурман, О. А. Гнатенко; Нац. ун-т харч. технологій. - Луцьк : Волин. обл. друк., 2011. - 255 c. - Бібліогр.: с. 163-176 - укp.

Розглянуто теоретичні засади визначення конкурентоспроможності продукції за сучасних умов і методи її оцінювання, управління конкурентоспроможністю продукції підприємств в системі маркетингу, методичне забезпечення рейтингового підходу до визначення конкурентоспроможності продукції. Вивчено стан конкурентоспроможності продукції підприємств виробників молочних консервів. Особливу увагу приділено експрес-аналізу рівня конкурентоспроможності та продукції на основі рейтингової оцінки та його інформаційного забезпечення, оцінці рівня зовнішньої та внутрішньої конкурентоспроможності молококонсервної продукції. Обгрунтовано шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції підприємств - виробників молочних консервів.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.353.1-13

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА753706 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського