![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000370574<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Говорушко Т. А. Підвищення конкурентоспроможності виробничих підприємств: теорія, методи оцінки, практика : монографія / Т. А. Говорушко, В. М. Фурман, О. А. Гнатенко; Нац. ун-т харч. технологій. - Луцьк : Волин. обл. друк., 2011. - 255 c. - Бібліогр.: с. 163-176 - укp.Розглянуто теоретичні засади визначення конкурентоспроможності продукції за сучасних умов і методи її оцінювання, управління конкурентоспроможністю продукції підприємств в системі маркетингу, методичне забезпечення рейтингового підходу до визначення конкурентоспроможності продукції. Вивчено стан конкурентоспроможності продукції підприємств виробників молочних консервів. Особливу увагу приділено експрес-аналізу рівня конкурентоспроможності та продукції на основі рейтингової оцінки та його інформаційного забезпечення, оцінці рівня зовнішньої та внутрішньої конкурентоспроможності молококонсервної продукції. Обгрунтовано шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції підприємств - виробників молочних консервів. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.353.1-13
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА753706 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|