Нелепа А. Є. Гігієна і санітарія підприємств ресторанного господарства : навч. посіб. для студ. ВНЗ / А. Є. Нелепа, В. Д. Ванханен, С. Б. Литко; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2012. - 229 c. - Бібліогр.: с. 228 - 229 - укp.У навчальному посібнику наведено основні завдання, які стоять перед гігієною харчування як наукою та харчовою санітарією як підгалуззю профілактичної медицини. Розглянуто фактори зовнішнього середовища й їх вплив на стан здоров'я споживачів і співробітників підприємств ресторанного господарства, якість продуктів харчування. Викладено санітарно-гігієнічні вимоги до розміщення й об'ємно-планувальних рішень підприємств ресторанного господарства, транспортування, приймання, кулінарної обробки харчових продуктів, збереження, відпуску та прийому готової їжі. Подану інформацію про харчові отруєння й їх профілактику. Індекс рубрикатора НБУВ: Р123.6 я73-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА753742 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|