Власенко В. В. Фізіологія та гігієна харчування : навч. посіб. / В. В. Власенко, І. Г. Власенко. - Вінниця : Меркьюрі-Поділля, 2012. - 299 c. - Бібліогр.: с. 293-295 - укp.Надано загальну характеристику фізіології харчування. Розглянуто будову та функції системи травлення та нервової системи. Описано гормональну, дихальну, серцево-судинну та видільну системи, показано їх значення у функціонуванні організму. Увагу приділено питанням, що стосуються загального обміну речовин та енергії в організмі. Розкрито фізіолого-гігієнічне значення білків, ліпідів, вуглеводів, вітамінів і мінеральних речовин. Висвітлено теорії та концепції харчування. Індекс рубрикатора НБУВ: Р123 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА759435 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|