РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000374732<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Bekh I.  
Analysis of the different kinds of food by semiconductor SnO2/p-Si sensors / I. Bekh, V. Il'chenko, A. Kravchenko, V. Telega, V. Prysyazhny // Вісн. Київ. нац. ун-ту. Сер. Радіофізика та електроніка. - 2012. - Вип. 17. - С. 25-27. - Библиогр.: 2 назв. - англ.

За допомогою мас-спектрометричної методики досліджено компонентний склад газової атмосфери, що утворюється під час зберігання м'яса та риби протягом різного терміну та за різних температур. Показано, що з ростом терміну зберігання спостерігається зростання парціального тиску окису та двоокису вуглецю. Аналіз кореляції даних мас-спектрометрії та відгуку напівпровідникових серсорів на основі гетеропереходу SnO2/p-Si із різною товщиною шару окису олова дозволив обрати сенсор із оптимальними параметрами.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л92-309 + Л94-309

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж28079/рад.фіз.Ел. Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського