Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000374732<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Bekh I. Analysis of the different kinds of food by semiconductor SnO2/p-Si sensors / I. Bekh, V. Il'chenko, A. Kravchenko, V. Telega, V. Prysyazhny // Вісн. Київ. нац. ун-ту. Сер. Радіофізика та електроніка. - 2012. - Вип. 17. - С. 25-27. - Библиогр.: 2 назв. - англ.За допомогою мас-спектрометричної методики досліджено компонентний склад газової атмосфери, що утворюється під час зберігання м'яса та риби протягом різного терміну та за різних температур. Показано, що з ростом терміну зберігання спостерігається зростання парціального тиску окису та двоокису вуглецю. Аналіз кореляції даних мас-спектрометрії та відгуку напівпровідникових серсорів на основі гетеропереходу SnO2/p-Si із різною товщиною шару окису олова дозволив обрати сенсор із оптимальними параметрами. Індекс рубрикатора НБУВ: Л92-309 + Л94-309
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж28079/рад.фіз.Ел. Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|