Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник) : навч. посіб. для студ. ВНЗ, що навчаються за напрямом підготов. "Харчові технології та інженерія" / В. І. Дробот, В. Г. Юрчак, Л. Ю. Арсеньєва, В. М. Махинько, О. А. Білик; ред.: В. І. Дробот; Нац. ун-т харч. технологій. - К. : Кондор, 2010. - 439 c. - Бібліогр.: с. 377-379 - укp.Наведено теоретичні відомості та приклади розрахунків, поширених у хлібопекарському виробництві. Запропоновано задачі щодо розрахунку за стадіями технологічного процесу: під час підготовки сировини до виробництва, розрахунку рецептур за різних способів приготування тіста, технологічного обладнання, первинного обліку виробництва, у технохімконтролі галузі. Індекс рубрикатора НБУВ: Л83-642 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА760748 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|