Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000375586<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Загребельний В. О. Вплив способів заключної обробки туш на якість яловичини : монографія / В. О. Загребельний, О. М. Якубчак, Т. В. Таран; КМ України, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - К. : Компринт, 2012. - 94 c. - Бібліогр.: с. 68-94 - укp.Наведено теоретичне обгрунтування та практичне вирішення наукового завдання впливу окремих факторів первинної переробки на якість і безпечність яловичини протягом терміну зберігання охолодженої продукції. Обгрунтовано можливість використання гострого пару під час заключної обробки туш. Висвітлено питання щодо цитотоксичного впливу хлорованої водопровідної води, яку використовують для вологого миття туш. Проаналізовано нові підходи щодо відбору проб із туш великої рогатої худоби для мікробіологічних досліджень. Індекс рубрикатора НБУВ: Л920.19 + П817.21
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА760232 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|