Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000375623<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Бреславець Т. В. Технологія структурованих аналогів філе рибного та кулінарної продукції на їх основі : монографія / Т. В. Бреславець, Л. М. Крайнюк, М. Б. Колеснікова; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : Цифрова друкарня № 1, 2012. - 143 c. - Бібліогр.: с. 126-142 - укp.Викладено нові технологічні підходи до виробництва структурованих аналогів рибних продуктів на основі пелагічних видів риб. Наведено результати наукових досліджень і теоретичних обгрунтувань одержання структурованих аналогів рибного філе з використанням кріоіонотропного структурування систем на основі ізольованих міофібрилярних білків пелагічних видів риб. Обгрунтовано режими технологічного процессу одержання ізольованих білків пелагічних риб. Охарактеризовано моделювання складу та властивостей структурованих аналогів філе рибного. Індекс рубрикатора НБУВ: Л940.201 + Л992.5
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА761191 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Автореферати дисертацій Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|