Кравченко М. Структурно-механічні властивості прісного тіста з борошна пророщеного зерна пшениці / М. Кравченко, М. Криворучко, А. Антоненко // Товари і ринки. - 2012. - № 1. - С. 82-88. - Бібліогр.: 8 назв. - укp.Наведено результати досліджень щодо можливості виробництва борошна із зерна пшениці, пророщеного у розчині морської харчової солі. Визначено структурно-механічні показники тістових мас зі збагаченого борошна з карагінаном, його раціональну концентрацію. Розроблено технологію прісного тіста, яка може використовуватися у виробництві борошняної кулінарної продукції підвищеної харчової цінності. Індекс рубрикатора НБУВ: Л830.2
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж25522 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|