Корзун В. Солодкі соуси для профілактики йоддефіцитних захворювань / В. Корзун, І. Антонюк // Товари і ринки. - 2012. - № 1. - С. 89-94. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.Розглянуто низку проблем, пов'язаних із дефіцитом йоду та інших мікроелементів у харчуванні людей. Розроблено технологію нового солодкого соусу шоколадно-горіхового "Мулатка" з використанням вітапектину та фукусу, який характеризується високим вмістом йоду, селену й інших мінеральних речовин. Індекс рубрикатора НБУВ: Л991.3 + Л996.5
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж25522 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|