Сидоренко О. Біологічна цінність вторинної рибної сировини / О. Сидоренко, А. Туніцька // Товари і ринки. - 2012. - № 1. - С. 144-150. - Бібліогр.: 13 назв. - укp.Наведено результати дослідження морфологічного складу риби свіжої (товстолобика білого й строкатого) та біологічної цінності вторинної рибної сировини після розбирання (голови, плавці, кістки). Проаналізовано амінокислотний склад білків вторинної рибної сировини, встановлено її високу біологічну цінність і перспективність використання для виробництва натуральних структуроутворювачів. Індекс рубрикатора НБУВ: Л940.2
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж25522 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|