РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000381488<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

П'ятницька Г. Т. 
Інноваційні ресторанні технології: основи теорії : навч. посіб. / Г. Т. П'ятницька, Н. О. П'ятницька. - К. : Кондор, 2013. - 248 c. - Бібліогр.: с. 196-206 - укp.

Визначено сутність інновацій та інноваційного процесу, здійснено їх класифікацію, подано характеристику сфери інноваційної діяльності. Розглянуто особливості розвитку інноваційної діяльності у ресторанному господарстві. Розкрито питання, пов'язані зі створенням та освоєнням прогресивної виробничої технології, проектуванням продукції та послуг. Наведено методичні підходи до оцінювання впливу інноваційних змін на діяльність підприємства, визначено роль інновацій у позитивних та якісних змінах на підприємстві. Розглянуто основні питання, пов'язані з управлінням інноваційним процесом у ресторанному господарстві. Досліджено методичні підходи до контролю знань студентів, сформульовано основні питання та тести, за якими можна оцінити ступінь засвоєння основ теорії інновацій.


Індекс рубрикатора НБУВ: У542.414-55 я73 + У9(4УКР)424.14-55 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВС54703 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського