П'ятницька Г. Т. Інноваційні ресторанні технології: основи теорії : навч. посіб. / Г. Т. П'ятницька, Н. О. П'ятницька. - К. : Кондор, 2013. - 248 c. - Бібліогр.: с. 196-206 - укp.Визначено сутність інновацій та інноваційного процесу, здійснено їх класифікацію, подано характеристику сфери інноваційної діяльності. Розглянуто особливості розвитку інноваційної діяльності у ресторанному господарстві. Розкрито питання, пов'язані зі створенням та освоєнням прогресивної виробничої технології, проектуванням продукції та послуг. Наведено методичні підходи до оцінювання впливу інноваційних змін на діяльність підприємства, визначено роль інновацій у позитивних та якісних змінах на підприємстві. Розглянуто основні питання, пов'язані з управлінням інноваційним процесом у ресторанному господарстві. Досліджено методичні підходи до контролю знань студентів, сформульовано основні питання та тести, за якими можна оцінити ступінь засвоєння основ теорії інновацій. Індекс рубрикатора НБУВ: У542.414-55 я73 + У9(4УКР)424.14-55 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВС54703 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|