РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000381543<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Скарбовійчук О. М. 
Хімічний склад і фізичні характеристики молочних продуктів : довідник : навч. посіб. для студ. ВНЗ, які навчаються за напрямом підготов. "Харчові технології та інженерія" / О. М. Скарбовійчук, О. В. Кочубей-Литвиненко, О. А. Чернюшок, В. Г. Федоров; Нац. ун-т харч. технологій. - К. : НУХТ, 2012. - 310 c. - Бібліогр.: с. 297-298 - укp.

Наведено вітчизняну термінологію молочної галузі. Розглянуто хімічний склад молочних продуктів, які виробляють вітчизняні підприємства України. Подано оновлені дані щодо фізичних характеристик сировини та молочних продуктів. Увагу приділено сировині та готовій продукції, що виробляється з коров'ячого молока. Порівняно характеристику молока та продукції інших свійських тварин - кіз, овець та ін. Подано інформацію, яка стосується сировини, матеріалів і готових продуктів, що відповідають чинним державним і міжнародним стандартам.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л95 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА764098 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського