Зима Г. І. Бухгалтерський облік і фінансування підприємств ресторанного бізнесу : навч. посіб. / Г. І. Зима, Ю. М. Меншикова; ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі". - Полтава : ПУЕТ, 2013. - 304, [1] c. - Бібліогр.: с. 304-[305] - укp.Досліджено основи бухгалтерського обліку, його сутність, концептуальні передумови, принципи, предмет і метод. Розкрито структуру та зміст балансу. Охарактеризовано рахунки бухгалтерського обліку, надано загальні поняття про первинне спостереження та облікові документи. Розглянуто інвентаризацію та її значення в контролі за власністю, а також калькуляцію та її значення у формуванні собівартості та ціни об'єктів обліку. Викладено основи фінансування підприємств ресторанного господарства. Надано відомості про облік необоротних активів і порядок їх фінансування, облік товарів, продуктів і тари в підрозділах підприємства. Наведено порядок фінансування оборотних активів. Увагу приділено обліку грошових коштів, розрахунків та інших активів, власного капіталу, зобов'язань, витрат, доходів і фінансових результатів підприємств ресторанного господарства. Охарактеризовано фінансову звітність та її показники. Індекс рубрикатора НБУВ: У052.9(4УКР)242.414 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА764120 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|