Грек О. В. Технологія комбінованих продуктів на молочній основі : підруч. для студ. ВНЗ / О. В. Грек, Скорченко; Нац. ун-т харч. технологій. - К. : НУХТ, 2012. - 362 c. - Бібліогр.: с. 352-355 - укp.Викладено сучасні технології комбінованих продуктів на молочній основі. Розглянуто особливості технології питних видів молока комбінованого складу сировини, кисломолочних напоїв, сиру кисломолочного та сиркових і сметанних виробів, спредів, сирних і сирних плавлених продуктів, дитячих харчових продуктів, сухих і згущених молоковмісних консервів, комбінованих продуктів на основі маслянки та сироватки. Увагу приділено продуктам сучасного асортименту, в тому числі розробленим у Національному університеті харчових технологій. Це сиркові пасти, згущені молочні консерви з фруктозою, збагачені соєвими білками, сухі багатокомпонентні суміші десертного призначення, сметанні продукти. Наведено технологічні схеми виробництва комбінованих продуктів на молочній основі, обгрунтовано технологічні параметри виробництва. Індекс рубрикатора НБУВ: Л95 я73-1 + Л965 я73-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА764490 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|