Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000384078<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Лазаренко Д. О. Механізми та технології організації й управління підприємствами харчової галузі: науково-практичний аспект : монографія / Д. О. Лазаренко. - Херсон : Грінь Д.С., 2012. - 446, [6] c. - Бібліогр.: с. 401-444 - укp.Розглянуто наукові проблеми організації та управління підприємствами харчової галузі, формування систем управління ними за умов інноваційного розвитку. Обгрунтовано методологію дослідження цього процесу, розкрито сучасний стан проблем організації та управління підприємствами галузі. Показано роль організаційних механізмів і технологій для прийняття управлінських рішень. Запропоновано основні напрями удосконалення систем управління харчовими підприємствами. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.71-21
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА764986 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|