Бухало А. С. Ферментативна активність вищого базидіального гриба Schizophyllum commune / А. С. Бухало, О. М. Дуган, М. Р. Максимюк, В. М. Ліновицька // Вісн. Нац. авіац. ун-ту. - 2012. - № 3. - С. 154-159. - Бібліогр.: 12 назв. - укp.Розглянуто активність ферментів гідролітичного комплексу Schizophyllum commune у процесі культивування на агаризованих середовищах. Показано вплив компонентів комплексних рідких поживних середовищ (пивне сусло, бурякова меляса, кукурудзяний екстракт, пептон, екстракт кормових дріжджів) на ферментативну активність ендо-1,4-глюканази, екзоглюканази та монофенолмонооксигенази. Виявлено штамові особливості культур Schizophyllum commune щодо активності ферментів. Індекс рубрикатора НБУВ: Е50*725.111.4 + Е521.561.21 Sch*72
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж70861 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|