![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000384873<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Остапів Д. Д. Мікроструктура та вміст білків у тканинах мишей за згодовування високобілкових кормів / Д. Д. Остапів, І. М. Петрух, Ю. В. Мартин, В. В. Влізло // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок. - 2012. - Вип. 13, N 1/2. - С. 419-424. - Бібліогр.: 8 назв. - укp.Наведено гістоморфологічну характеристику та показники вмісту загального білка і його фракцій у тканинах та органах мишей під час тривалого (360 діб) згодовування насіння сої. Встановлено, що згодовування насіння сої тваринам викликає гістоморфологічні зміни у тканинах і органах, які проявляються: у тонкому відділі кишечнику - руйнуванням клітин гладких м'язів і рихлістю серозної оболонки, у селезінці - зменшенням діаметру фолікулів і розростанням сполучної тканини, у мозку - зменшенням величини і діаметру нейронів. Додавання насіння сої до основного раціону мишей знижує вміст загального білка у цитозольних фракціях досліджуваних органів і тканин та збільшує вміст постальбумінів. Індекс рубрикатора НБУВ: П545.121 + П527.31
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж72108 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|