Юрко І. В. Довідник працівника магазину споживчої кооперації : навч. посіб. / І. В. Юрко, П. Ю. Балабан, О. О. Горячова, В. В. Лісіца, О. М. Михайленко; ред.: І. В. Юрко; ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі". - Полтава : ПУЕТ, 2013. - 350 c. - Бібліогр.: с. 298-302 - укp.Розкрито сутність кооперативної форми господарювання, кооперативні цінності та принципи, структуру системи споживчої кооперації України, особливості членства в споживчому товаристві. Подано загальну інформацію про магазини: їх типізацію та спеціалізацію, вимоги до устрою та планування приміщень, надає характеристику торгово-технологічного обладнання й інвентарю магазинів. Розкрито політику магазину щодо реалізації товарів. Охарактеризовано організацію торговельного процесу в магазині: усі операції від підготовки та відкриття магазину до його закриття. Проаналізовано основні помилки продавців у торговому залі, а також описано рекламно-інформаційне оформлення магазину. Висвітлено поняття товарознавства та надано товарознавчу характеристику основних груп продовольчих товарів і товарів супутнього попиту, характерних для магазинів споживчої кооперації. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)421.28 я2
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА767047 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|