Лавріненко Н. М. Моделювання перемішування в'язкопластичних харчових середовищ / Н. М. Лавріненко, О. І. Бескровний // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2012. - Вип. 12, т. 4. - С. 178-185. - Бібліогр.: 8 назв. - укp.Досліджено структурно-механічні характеристики харчових мас під час перемішування, а, саме, поведінку частинок наповнювача в формі кулі в дисперсній фазі під впливом деформації простого зсуву. Індекс рубрикатора НБУВ: Л812.4
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|