Євтушенко О. В. Підвищення рівня безпеки праці на підприємствах харчової промисловості / О. В. Євтушенко, А. О. Водяник // Пробл. охорони праці в Україні. - 2012. - Вип. 24. - С. 26-37. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.Проаналізовано складові організаційних причин виробничого травматизму на підприємствах харчової промисловості за період 2003 - 2011 рр. Удосконалено методику оцінки стану охорони праці на робочому місці, яка базується на алгоритмі зміни пріоритету заходів з охорони праці на робочому місці, що надає можливість надати системі контролю характер гри та індивідуально підійти до кожної групи спеціалістів. Встановлено показник контролю знань з охорони праці на робочому місці, який надає можливість визначити рівень знань з охорони праці безпосередньо орієнтованих на професію робітників різних технологічних рівнів, а також надає змогу перевірити та оцінити умови праці, робітників під час трудової діяльності. Для автоматизованої обробки даних робітників, які проходять перевірку знань з охорони праці на робочому місці та скорочення часу на їх обробку створено комп'ютерну програму "Контроль знань з охорони праці виробничого персоналу" в середовищі Delphi 7. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(УКР)306.71-648.5 + Р124.518-4
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж70736 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|