Лавріненко Н. М. Комп'ютерне моделювання перемішування в'язкопластичних харчових мас / Н. М. Лавріненко, О. І. Бескровний // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2013. - Вип. 13, т. 1. - С. 148-154. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.Досліджено структурно-механічні характеристики харчових мас у процесі перемішування, а, саме, поведінку частинок наповнювача у формі еліпсоїда у дисперсній фазі під впливом деформації простого зсуву. Індекс рубрикатора НБУВ: Л812.4
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|