Орешина О. О. Вплив виду зв'язувальних компонентів на якість снеків з деструктуризованого м'яса баранини / О. О. Орешина, Л. В. Молоканова // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2013. - Вип. 13, т. 1. - С. 155-161. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.
Проведено підбір зв'язувального компонента у процесі виготовлення снеків з баранячого фаршу для формування їх товарного виду та смакових характеристик.
Шифр НБУВ: Ж69443Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"