Замотаєв П. В. Полімерні плівки для пакування м'ясних продуктів / П. В. Замотаєв // Упаковка. - 2012. - № 5. - С. 21-28. - Бібліогр.: 19 назв. - укp.Наведено основні вимоги до пакувальних полімерних плівок у разі використання їх для пакування м'ясної продукції. Надано характеристику як моноплівок, так і полімерних плівок багатошарової структури. Розглянуто основні властивості плівок, які впливають на захист м'ясної продукції та термін і умови їх зберігання. Наведено бар'єрні властивості плівок, розглянуто сучасні види упаковки та технології їх виготовлення, які подовжують термін збереження різних видів м'ясної продукції. Серед них упаковки з модифікованим газовим і контрольованим газовим середовищем. Індекс рубрикатора НБУВ: Л920.8-354
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж15241 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|