Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000390642<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Шредер В. Л. Пакування харчових продуктів у гнучкі матеріали / В. Л. Шредер, О. М. Гавва, В. М. Кривошей // Упаковка. - 2013. - № 3. - С. 30-33. - укp.Зазначено, що крім широко застосовуваних пакувальних машин типу "флоу-пак" для штучних і дрібноштучних харчових виробів у деяких випадках застосовують пакування за допомогою методу обгортання у 2 та більше шарів гнучкого пакувального матеріалу (ГПМ). Крім обгортання у ГПМ значна частка різних видів харчових продуктів пакується у попередньо виготовлені пакети. Пакування в такі пакети можна здійснювати як в атмосферному середовищі, так і у вакуумі та модифікованому газовому середовищі. Проаналізовано технологічні процеси та конструктивні виконання машин для пакування харчових продуктів як у багатошарові обгорткові пакувальні матеріали, так і у попередньо виготовлені м'які пакети. Індекс рубрикатора НБУВ: Л818-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж15241 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|