РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000390642<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Шредер В. Л. 
Пакування харчових продуктів у гнучкі матеріали / В. Л. Шредер, О. М. Гавва, В. М. Кривошей // Упаковка. - 2013. - № 3. - С. 30-33. - укp.

Зазначено, що крім широко застосовуваних пакувальних машин типу "флоу-пак" для штучних і дрібноштучних харчових виробів у деяких випадках застосовують пакування за допомогою методу обгортання у 2 та більше шарів гнучкого пакувального матеріалу (ГПМ). Крім обгортання у ГПМ значна частка різних видів харчових продуктів пакується у попередньо виготовлені пакети. Пакування в такі пакети можна здійснювати як в атмосферному середовищі, так і у вакуумі та модифікованому газовому середовищі. Проаналізовано технологічні процеси та конструктивні виконання машин для пакування харчових продуктів як у багатошарові обгорткові пакувальні матеріали, так і у попередньо виготовлені м'які пакети.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л818-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж15241 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського