Шаповалов С. О. Белковость и сыропригодность молока коров разных пород / С. О. Шаповалов, Аль-Бази Мезхер Камиль // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад. - 2012. - № 4. - С. 69-73. - Библиогр.: 15 назв. - рус.Викладено матеріали з вивчення білковості та сиропридатності молока, одержаного від корів трьох порід: симентальської, червоно-рябої та чорно-рябої. До завдань досліджень входило визначення фракційного (за масовою часткою казеїну та його фракцій, альбуміну та глобулінів) і амінокислотного складу білків (співвідношення незамінних і замінних амінокислот, їх скори, визначення лімітуючих амінокислот білка молока кожної з порід), швидкості згортання та якості згустку молока, одержаного під дією сичужного ферменту. Індекс рубрикатора НБУВ: П60-64 + Л95-106
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69944 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|